Email: vmb@vmbpartners.ro

Alții despre noi

VMB Partners apara intotdeauna interesele clientilor pe intreg procesul de atragere de finantari rambursabile. Astfel, dobanzile pe care acestia ajung sa le plateasca se situeaza sub niveluri foarte atractive. Actualizand dobanzile obtinute pentru clientii nostri, conform formulelor de calcul negociate, rezulta valori de sub 4%, uneori aceastea ajungand chiar si la pragul de 2%.

Autoritate publică locală Credit/Obligațiuni municipale Dobânda*
Judetul Arad Credit 2,34%
Municipiul Petrosani Credit 3,54%
Municipiul Suceava Credit 2,54%
Municipiul Tirgu Mures Credit 4,24%
CJ Alba Credit 2,39%
Municipiul Bistrita Credit 3,04%
Municipiul Timisoara Emisiune de obligatiuni 1,03%
CJ Hunedoara Emisiune de obligatiuni 1,43%
Municipiul Alba Iulia Emisiune de obligatiuni 2,50%
Municipiul Alba Iulia Emisiune de obligatiuni 1,966%
Municipiul Iasi Emisiune de obligatiuni 1,875%
Orasul Predeal Emisiune de obligatiuni 2,50%
Municipiul Bacau Emisiune de obligatiuni 2,103%
Municipiul Tirgu Mures Emisiune de obligatiuni 1,678%
Municipiul Zalau Emisiune de obligatiuni 2,54%
Judetul Timis Emisiune de obligatiuni 2,04%
Municipiul Bistrita Emisiune de obligatiuni 1,645%
Municipiul Focsani Emisiune de obligatiuni 1,79%
Municipiul Orastie Emisiune de obligatiuni 2,09%
Municipiul Slobozia Emisiune de obligatiuni 2,02%

*conform cotatiilor ROBID si ROBOR valabile la data calculului

Am colaborat cu VMB Partners de-a lungul ultimilor 10 ani pentru realizarea unor deziderate importante ale Municipiului Alba Iulia, cum ar fi atragerea de finantare prin emisiuni de obligatiuni, realizarea Strategiei de Dezvoltare a Municipiului Alba Iulia, precum si obþinerea unui credit rating de la o agenþie de rating internationala, acest din urma deziderat reprezentand o noutate în randul municipiilor din Romania. Intotdeauna la curent cu modificarile legislative, venind în intampinarea nevoilor noastre cu solutii inovative si mereu interesati de a crea produse noi destinate dezvoltarii locale, consultantii VMB Partners au contribuit semnificativ la dezvoltarea municipiului in multiple domenii.

Nicolaie Moldovan

City Manager, Municipiul Alba Iulia

Suntem foarte incantati de colaborarea pe care am avut-o cu VMB Partners deoarece s-a dovedit a fi orientata catre identificarea nevoilor noastre prin asigurarea unor servicii de consultanta profesioniste ce au condus in final la realizarea de economii financiare semnificative la bugetul local. Consultantii VMB Partners au dat dovada de implicare, corectitudine si interes pentru indeplinirea obligatiilor contractuale si rezolvarea problemelor aparute.

Cosmin Coman

Director executiv, Municipiul Iasi

Consultantii VMB Partners sunt bine documentati si ne tin mereu la curent cu noile informatii la care au acces. De fiecare data au dovedit deschidere, profesionalism si implicare in rezolvarea problemelor intervenite in cadrul procesului de finantare pentru care le-am solicitat sprijinul.

Gheorghina Ribovici

Director executiv, Consiliul judetean Arad

Este foarte dificil pentru o autoritate publica locala sa detina toate informatiile necesare in vederea luarii celei mai bune decizii atunci cand vine vorba despre asigurarea necesarului de finantare si contractarea unui imprumut. De aceea municipiul Zalau a apelat la societatea VMB Partners SA care ne-a asistat pe parcursul intregii proceduri de finantare, de la autorizarea imprumutului pana la sustinerea unor negocieri repetate cu finantatorii, pentru a obtine cele mai mici dobanzi la imprumuturile contractate. Echipa VMB Partners SA a tratat cu responsabilitate, profesionalism si obiectivitate solicitarile autoritatii locale, demonstrand de fiecare data ca este un “PARTENER” adevarat.

Mariana Cuibus

Director executiv al Directiei Economice, Municipiul Zalau

Colaborarea noastra cu societatea VMB Partners a vizat servicii de consultanta in vederea atragerii de finantare pentru realizarea obiectivelor de investitii ale municipalitatii. Pe parcursul derularii acestei colaborari, personalul VMB Partners s-a implicat in toate etapele procesului de finantare, asigurand astfel conditiile necesare Municipiului Suceava de a atrage finantari cu cele mai mici costuri.

Elisabeta Vaideanu

Director executiv, Municipiul Suceava

Știri - Evenimente

Dobanzi obtinute de VMB Partners pentru clientii sai

VMB Partners a aparat si va apara intotdeauna interesele clientilor pe intreg procesul de atragere de finantari rambursabile. Astfel, dobanzile pe care acestia ajung...

Invitatie eveniment Moody’s la Bucuresti – autoritati publice locale/judetene

VMB Partners are deosebita placere de a va invita la Moody’s Romania Roundtable - Moody’s view on Romanian sovereign and sub-sovereign ratings, banking...

Regional Cybersecurity Summit, Bucuresti – 11 Mai 2015

Adjunctul secretarului pentru Comert al SUA, Bruce Andrews, a participat pe 11 mai 2015 la summit-ul de la Bucuresti in domeniul securitatii cibernetice. Mai jos,...